Kostholdsveiledning?

Syns du det er vanskelig å orientere deg i en jungel full av råd og ytre påvirkninger? Og syns du mat og kosthold er innviklet?
-Syns du det er vanskelig å planlegge og få i deg de næringsstoffene kroppen din trenger?
-Skulle du ønske du kunne lage god mat med masse gode smaker helt uten dårlig samvittighet? Og samtidig få overskudd til å gjøre det du vil i hverdagen?
-Ønsker du hjelp i forbindelse med kostholdsbiten for å fremme helsen din og skape varige positive endringer?
-Ønsker du veiledning slik at du får bedre resultater med treningen din?
-Sliter du med magen din og kunne trenge hjelp til å få den litt mer glad og samarbeidsvillig?
-Ønsker du å se the bigger picture og få litt mer forståelse?

Du er ikke alene..

Hvis du kan svare JA på en eller flere av spørsmålene over – vil jeg veldig gjerne at du tar kontakt med meg slik at jeg kan hjelpe deg litt på vei mot en enklere hverdag hvor kroppen din kan få i seg den næringen den trenger!

Mat og kosthold er egentlig ikke så vanskelig!

Riktig type næring til kroppen, samt et avslappet forhold til mat kan medføre en veldig mye enklere hverdag hvor ting går litt mer på skinner! En glad kropp og tarm som får det den trenger er viktig for både energi, vellvære og livskvalitet.

CP_gemischterSalat_72_RGB

Jeg vil ved hjelp av kostholdsveiledning få deg til å se the bigger picture, og mer enn bare tall! jeg setter derfor ikke opp kostholdsplaner som består av kilokalorier eller eksakt hvor mange gram du skal spise. Jeg har nemlig ikke troen på at dette fører til et rikere liv.

Mat er så mye mer enn bare mat. Mat er næring til kroppen din som du er så heldig å være en del av. Den fortjener så mye mer enn kaloritelling og restriksjoner. DU fortjener så mye mer enn kaloritelling og restriksjoner i matveien. Mat skal ikke være en byrde. Det skal etter min mening være enkelt.
Mat er til for å nytes og for å gi kroppen næringen den trenger for å ha overskudd! Vi lever bare en gang så hvorfor ha et anstrengt forhold når du kan ha det så mye bedre?

Send meg en mail påcatharina@impulshelse.comså kan vi sammen se om vi finner en løsning for deg dersom det skulle være ønskelig. Jeg garanterer at du har min fulle oppmerksomhet dersom du velger å investere i meg og mine tjenester!

Gleder meg til å høre fra deg!

Dette innlegget ble publisert i Generelt, Kostholdstips, Treningstips og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s