OMTALER

«Jeg har hatt problemer med fordøyelsessystemet svært lenge – rundt ett års tid. Jeg har prøvd å unngå matvarer jeg har lest ikke var så bra. Ble til slutt så vandt med at magen var dårlig at jeg ikke tenkte noe over det. Energinivået var greit så det var ikke noe kjempeproblem. For cirka tre uker ble jeg satt i kontakt med Catharina, som var villig til å hjelpe meg med problemet. Etter noen justeringer på kosthold, mengde mat, samt tilførsel av tilskudd ble det store forandringer og magen fungerer nå veldig mye bedre enn tidligere. Det har vært suverent å få hjelp av Catharina, som innehar gode kunnskaper på fagfeltet. Hun gir gode og konstruktive tilbakemeldinger som settes stor pris på.»
-Aslak Fjeld Skorpen

«For meg er Catharina den perfekte PT. Hun pusher meg akkurat så mye som jeg tåler, hverken mer eller mindre, og hun er «streng med et smil» om jeg forsøker å antyde at jeg kanskje ikke er sterk nok til det hun har bedt meg gjøre – dama har nemlig stålkontroll på dette såvel som korrekt teknikk. Jeg har tatt både 1-til-1-timer med henne, og deltatt på lukket gruppetrening, og har ikke noe negativt å si! Da jeg skadet ankelen underveis i gruppeopplegget fikk jeg spesialtilpasset program for resten av perioden, og jeg tror dette var med på å hjelpe opptreningsprosessen. I gruppene har flere av oss hatt utfordringer med enkelte øvelser/skader eller lignende, og Catharina tilpasser slik at alle kan være med. Hun skryter masse av «elevene» sine, og finner ALLTID noe positivt å si til deg, uansett om du har følt deg tung i kroppen en dag. Jeg tror mange kan ha nytte og glede av entusiasmen (og smilet) til Catharina, som begge gir super motivasjon til å pushe kroppen litt ekstra (uten å jukse med øvelsene). Mestringsfølelsen blir ekstra herlig med en trener som om mulig blir enda mer glad enn det man selv blir når man setter ny pers eller klarer en øvelse man tidligere har slitt med. Jeg har blitt mye sterkere i både kropp og sinn etter at jeg begynte å trene med Catharina – anbefales!»
-Guro Ortiz-Fuglesteg 

«Da jeg kom i kontakt med Catharina gikk jeg igjennom en tøff periode i livet. Hun lyttet tålmodig til min eutfordringer og hjalp meg med å sette gode, realistiske og spennende mål. Steg for steg guidet hun meg opp og frem og var veldig påpasselig på at jeg mestret øvelsene riktig teknisk. Det er trygt å trene med Catharina, samtidig som det er utfordrende.
At jeg nå i dag selv har tatt PT-utdanning er mye takket være Catharina. Hun hjalp meg med å finne gleden i trening igjen, og gjennom det varierte treningsopplegget fant jeg sammen med henne ut hvordan jeg ønsket å trene og utvikle meg videre. I tillegg har hun mange gode oppskrifter på lur og er et sjarmtroll med herlig latter!»
-Kai Thorkildsen

«Jeg har hatt Catharina som pt i snart 2 år. Da jeg i oktober 2014 fikk vite jeg var gravid var det naturlig å gi Catharina beskjed tidlig! I starten trente vi som før, men underveis i graviditeten tilpasset vi programmet etter form og hvor mye magen var i veien! Dette var en ny opplevelse for oss begge og vi lærte mye på kort tid. Jeg trente gjennom hele graviditeten og hadde min siste økt mandag og fødte på fredag! Denne treningen førte til at fødselen gikk som en drøm! Jeg var inne på fødestuen nøyaktig et kvarter før lillegutt kom! Skal du ha en pt under graviditeten som ser deg, lytter til dine behov, støtter deg og samtidig pusher deg og bevarer styrken din så velger du Catharina! Jeg anbefaler henne på det aller varmeste😊
#prosjektenkelfødsel»
-Susanne Solberg

«Anbefaler Catharina på det varmeste! Jeg dro til henne for å lære meg styrketrening og god teknikk.  Og jeg må si jeg er på god vei. Hun er superflink til å forklare og vise de enkelte øvelsene. Jeg føler meg veldig trygg når jeg er hos henne. Jeg skjønte fra første stund at Catharina er dyktig og vet hva hun gjør.
Jeg har hatt noen fysiske hindringer som hun har hjulpet meg med, både mentalt og fysisk, gjennom trening, motivasjon og positive tilbakemeldinger.
Tommel opp for Catharina!»
-Linn Sandøy


«Jeg dro til Catharina for å lære litt teknikk når det kom til styrketrening.

Styrketrening hadde jeg svært liten erfaring med fra før, så for å
komme i gang følte jeg at det var viktig å gjøre ting riktig fra
starten av.
Catharina er meget dyktig på å sette seg inn i kundens situasjon og
til å forstå behovet til den som tar kontakt. Hun har en evnen til å
se an formen din og presser akkurat så hardt som det man tåler på en
gitt dag. Har man en dag med masse energi så må du belage deg på å
bruke det lille ekstra, mens på dager med lite overskudd så
presser hun deg akkurat så langt som det kroppen tåler.

Hun er flink til å lære bort, og samtidig flink til å både motivere og
forklare viktigheten av å gjøre ting rett underveis. Det jeg liker
spesielt godt er at hun er flink til å finne andre øvelser dersom du sliter med teknikken i en gitt øvelse – noe som er med på å forbedre teknikken på hovedøvelsen.

Catharina kan anbefales på det sterkeste uansett om du ønsker å komme
i gang med trening, eller om du bare ønsker å forbedre nåværende
teknikk.»
-Vidar Glosimot

«Catharina kan jeg anbefale på det varmeste. Som PT er hun oppriktig engasjert, interessert og pusher deg til å gi det lille ekstra. Hun er utrolig dyktig teknisk og kommer med gode råd for å justere teknikken din. Har du et problemområde har hun alltid råd for hvordan du kan forbedre dette, eller kommer med alternative øvelser. Programmene hun setter opp er effektive, men likevel veldig morsomme. Dette blir det resultater av!»
-Hildegunn Stenvik

«jeg har alltid vært en cardiojente. Trent mye i sal og svært lite styrke. Har på den annen side alltid drømt om å trene styrke og bygge muskler, men har aldri våget. Første gangen jeg gikk inn i en styrkeavdeling på treningssenteret var i november 2011. Jeg følte meg ikke helt vell i styrkeavdelingen, og var ikke særlig høy i hatten. Jeg følte ikke at jeg fikk helt til dette med styrke. Jeg slet med teknikk og det med å trives i styrkeavdelingen. I mars 2014 kom jeg tilfeldigvis over Silje Marielas studio hvor jeg meldte meg på kurs. Her traff jeg for første gang personlig trener Catharina Nerland. 

Jeg har vært så heldig som har hatt Catharina som PT, coach og mentor, og har vært med på hennes gruppetimer siden mai 2014. Det er takket være Catharina at jeg er på god vei mot målet mitt; en sterk, sunn og sporty kvinnekropp. Sammen med Catharina klarer jeg å øke i styrke på øvelser jeg ikke klarte tidligere, og det å bevege seg i styrkeavdelingen er nå blitt en lek. 

Catharina er også veldig flink til å coache når det gjelder mental trening, som er med på å øke mine prestasjoner. Hun er veldig god på å få ut mitt potensiale. Catharina er flink til å få deg til å tøye grensene dine – push your limits!

Jeg kan på det sterkeste anbefale Catharina som PT – en investering for livet!»
-May Britt Håkonsen

«Ville bare at du skal vite at jeg setter såååå pris på, og ser det som en ære å få lov til å trene hos deg! Den kunskapen du har om trening setter jeg og kroppen min stor pris på 🙂 Dette er et grunnlag jeg kan bruke resten av livet! Går nok aldri fra deg nå nei! gleder meg stort til fortsettelsen. Du er suveren! And dont you forget it! anbefales på det varmeste folkens…»
-Karina Fjeldberg Sandlie

«Catharina er en engasjert og profesjonell personlig trener. Hun brenner virkelig for det hun driver med og det merkes godt i de timene jeg har hatt. Hun har hjulpet meg masse med teknikk og jeg merket allerede etter første trening at styrken og utførelsen av øvelsene var betraktelig bedre. Hun pirker og kommenterer, og gir seg aldri før det sitter helt perfekt. Jeg har prøvd andre instruktører før, men ingen har vært så bra som Catharina. Hun er aldri redd for å si i fra! Takk for timene vi har hatt og jeg gleder meg til de som kommer.»
-Henning Frafjord Pedersen

«Jeg har alltid vært ei aktiv jente. Med en far som er tidligere friidrettsutøver og som har hatt en stor interesse for vektløfting siden hans ungdomstid, vil jeg si at en aktiv livstil ligger i genene mine. Fysisk aktivitet alltid ha vært min terapi. Jeg har aldri klart å sitte lenge stille eller holde på meg det samme over lengre tid – akkurat som min far. Dette har resultert i utallige timer utendørs, enten i skogen, i akebakken, leking med pappa på friidrettsbanen og deltagelse i alle slags sporter (fotball, handball, volleyball, dansepartier, snowboard osv). Jeg har vokst opp med at idrett og trening skal være gøy og lek, ikke kun prestasjonsfokusert. Derfor har jeg også alltid valgt å slutte på idrettslag når det har blitt snakk og å ’toppe’ laget eller at konkurransen innad i laget har blitt viktigere enn samspill og respekt. Jeg er et konkurransemenneske, men konkurrerer aller helst mot meg selv.

Traumatiske opplevelser i oppveksten resulterte i en at jeg gikk på en skikkelig psykisk smell og kort fortalt hadde jeg fire år med sykdomshelvete i vente. Inn og ut fra sykehus og utallige former for terapi har preget hverdagen min siden jeg var 17 år gammel. Via intens spesialisert terapi fikk jeg de hjelpemidlene jeg trengte for å bli bedre og ting så lenge lysere ut. Men tålmodighet har aldri vært min sterke side, og jeg var for ivrig etter å komme meg ut i samfunnet igjen. Jeg trosset de profesjonelles råd om å vente med å jobbe og studere til jeg var 100% friskmeldt og klar. For ei som sliter veldig med perfeksjonisme og det å stille for høye krav til meg selv ble presset og stresset med jobb og studier igjen for stort, energinivået ble for høyt i forhold til energiinntaket og kontrollen jeg følte jeg mistet over livet ble isteden brukt på å kontrollere matinntaket. Sakte men sikkert befant jeg meg selv synkende på vei ned i samme gjørma jeg hadde sittet så livstruende hardt fast i tidligere. Jeg visste kroppen min ikke ville en ny runde av det samme og jeg var nødt til å søke veiledning, før det på nytt var gått for langt. Catharina ble min redning. 

Tross mye kunnskap og stor interesse, samt begynnende bachelorgrad i ernæring, var det nettopp kostholdet jeg trengte veiledning på. For selv om jeg godt vet hva som skal til, hva som er bra og hva som bør unngås, er det det å stole på seg selv og egen kunnskap som er vanskelig. Jeg hadde behov for råd og veiledning fra noen ”utenifra” med kunnskap og erfaring. Jeg tenkte jeg trengte en kostholdsplan og tok kontakt med Silje Mariela og hennes team. Jeg bestemte meg for å åpenhjertig fortelle om min historie og hvorfor jeg ønsket hjelp. Catharina svarte kjapt tilbake at Silje på dette tidspunkt dessverre ikke hadde kapasitet til flere kunder, men at hun selv gjerne ville hjelpe meg. Slik begynte et fantastisk samarbeid med Catharina. Jeg trengte å få kostholdet på plass samt øke vekten noe. Vi tok utgangspunkt i en næringsrik kostholdsplan fra ett av Silje Marielas programmer samtidig som Catharina veiledet meg via ukentlige telefonsamtaler og mailer. Fra første samtale gikk praten med Catharina lett og tonen var utrolig god. Catharina har en vidunderlig fin personlighet, en herlig humor og et veldig behagelig vesen. Til Catharina kan du åpne deg uten å føle deg dømt og hun deler gjerne egne erfaringer og kunnskap for å gi deg de råd og den veiledningen du trenger.

Med flust av kunnskap, erfaringer og interesse innenfor helse og livsstil, er Catharina den beste veileder og motivator en kan få. Ikke bare fant jeg trygghet og forståelse i Catharina, men viktigst av alt følte jeg hun så meg og mine behov – jeg var ikke kun ”én av mange”. Catharina har vært til stor hjelp på min vei til å bli frisk, og om jeg igjen føler behovet for støtte og veiledning innen trening, kosthold og livet generelt, finnes det ingen tvil om hvem jeg velger å kontakte!»
-Tonje Meinstad Aaserud

«Jeg valgte Catharina etter anbefalinger fra Silje Mariela, noe jeg er meget fornøyd med. På grunn av en litt trøblete kropp greier jeg ikke følge ferdig oppsatte programmer uten og måtte kutte mange av øvelsene eller gjøre vondt verre ved faktisk å utføre programmet. På dette feltet har Catharina vært uvurderlig. Både på PT- og gruppetimer tilpasser hun øvelsene lett etter mine behov. Teknikken sitter bedre, styrken har økt og jeg føler meg tryggere på meg selv under øvelsene. Catharina er kunnskapsrik, dyktig, serviceminded og sprudlende og blid! En skikkelig flott jente det er gøy å trene med. Hun søker stadig ny kunnskap og jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg anbefaler henne på det varmeste!»
-Anett Qvortrup 

«Tok kontakt med Catharina, etter å fått henne anbefalt av Silje Mariela. Jeg ønsket å jobbe med teknikk, og få bedre kontakt med blant annet rompa i ulike baseøvelser. Teknikk er spesielt viktig for meg med min diagnose MS, siden jeg begynte å miste kontakt med noen muskelgrupper. Jeg ble møtt med kunnskap, motivasjon og god forståelse for MITT utgangspunkt. Catharina har vært svært motiverende, fleksibel og har delt av sin kunnskap, slik at min øvelsesbank er fylt opp, og kontakten med muskulatur er tilbake. Vi har hatt gode samtaler og kosthold og trening, og det har vært virkelig morsomme treninger. Jeg vil anbefale Catharina som samarbeidspartner, og selv gleder jeg meg til å jobbe videre med henne i fremtiden.»
-Elin Herstad

«Catharina er kunnskapsrik og dyktig, noe som gjenspeiles i hennes oppsett av program og veiledning. Hun har et øye for korrekt teknisk utførelse og er oppmerksom. Det er kvalitet. Hun er den første som faktisk har fått rompa til å vokse og jeg elsker sammensetningen på øktene! Jeg yter alltid maks med Catharina og det er jeg evig takknemlig for.»
-Rebecca Mistereggen

«Catharina Nerland er en fantastisk trener! Når man er på gymmet med henne er det alltid gøy, hver eneste gang! Hun sprer glede, godt humør og er samtidig kjempegod på å motivere deg til å yte ditt ytterste! Hun vil at du skal bli bedre, løfte tyngre og utfordre deg selv, og det kan jeg skrive under på at man gjør i gruppetreningene hennes. En mer positiv, glad og engasjert trener skal du lete lenge etter! Trening med Catharina er toppen og du kommer et skritt lengre mot sommerkroppen!»
-Tonje Engebretsen Mortensen

«Jeg fikk plass på gruppetrening hos Silje Mariela i gave av kjæresten min. Jeg har mange ganger vært med på grupper hos Silje Mariela Westby og visste at dette kunne jeg ikke gå glipp av! Denne gangen var det Catharina som var coach! Jeg gledet (og gruet) meg. Gøy å se hvordan andre jobber også! Etter 1 økt hadde jeg bestemt meg for å booke inn Catharina som PT! Jeg følte vi hadde en bra kjemi og vet at hun også har slitt med mageproblemer! Det gjorde at jeg visste at dette var coachen å følge! Det å være på grupper med Catharina er noe av det beste som er! Det er tungt, hardt og man gir virkelig alt! Hun drar fram kjettinger og annet kos som gjør trening gøy! Hun er super på å pushe deg ut av komfortsonen, men hun gjør det på en sånn måte at du egentlig ikke enser det der og da! Det å ha PT time med henne er om mulig enda bedre. Du får one-on-one tid med henne og hun bygger deg opp! Positive tilbakemeldinger sitter løst og hun lar deg ikke løfte tungt om ikke teknikken er tilstede! Teknikken min har gått fra å være ok og bra til å bli nesten strøken!!! Jeg har ALDRI vondt når jeg løfter og jeg øker i vekter så og si hver eneste økt! Catharina har fått meg til å forstå at jeg må bry meg om kroppen min og at den ikke vil jobbe på lag om ikke jeg gjør det!

Takk Catharina! Jeg gleder meg til fortsettelsen!!»
-Susanne Solberg

«Jeg er vant til å trene cardio og utholdende styrke, og ønsket noen timer med Catharina for å fokusere på å løfte tungt og eksplosivt. Catharina har ekstremt god kunnskap om teknikk. Hun ga seg ikke før øvelsene vi gjennomgikk, så hundre prosent teknisk riktig ut. Vi har hatt tre timer, der vi har fokusert på store muskelgrupper. Jeg har hatt veldig stor nytte av timene med Catharina. Hun er flink til å forklare på en enkel måte. Er du opptatt av teknikk (noe du bør være for å unngå skader og raskt merke framgang), eller har lyst til å løfte rumpa et par hakk, er hun den rette personen 😉 Dette er ei dame som brenner for jobben sin!»
– Maria Carmen B. Øyhovden

«Hei! Da jeg i August flyttet til Oslo hadde jeg bestemt meg for å begynne å trene skikkelig slik at jeg kunne klare de fysiske kravene for politihøgskolen, året etter. Jeg hadde aldri trent noe særlig på treningssentre før, og dette egentlig mest fordi jeg ikke har hatt peiling på hvordan jeg skulle trene ordentlig. Så da jeg meldte meg inn på fresh, bestemte jeg meg for at PT ville være bra for en god start, motivasjon og ikke minst for å lære rett teknikk. Catharina satte seg med en gang inn i mine mål, og var veldig engasjert for at jeg skulle klare å nå det målet jeg hadde satt meg. Og så lenge man er tålmodig, jobber hardt og gjør som man får beskjed om, så vil resultatene komme. Ikke bare er hun veldig flink, motiverende og målrettet PT, men Catharina er også utrolig hyggelig og smilende. Selv om det vi gjør er slitsomt, så er det gøy på trening med Catharina! Hun er også skikkelig tøff, og pusher deg virkelig. Hvis man vil ha treningslyst, oppmuntring og resultater anbefaler jeg Catharina på det sterkeste. Hun har endret mitt syn på trening, og jeg er veldig gira på flere timer. Takk for alt du har lært meg, Catharina. Fit for fight!»
-Margrethe Spjelkavik

«Leter du etter en Personlig Trener som kan gi deg bedre styrke og forebygge skader, samt er kunnskapsrik; Da er Catharina den personlige treneren du er på jakt etter. Trening med Catharina er både inspirerende og morsomt, noe som gir masse treningsglede 🙂 Gleder meg alltid til neste økt med Catharina!»
-Marina Lauritzen 

«Jeg skal være så ærlig å si at jeg ikke så på meg selv som en treningsstudio type. Hadde du i tillegg sagt til meg at jeg kom til å bestille personlig trener, hadde jeg nok bare ristet på hodet. Vel, nå har jeg hatt flere timer med Catharina og er veldig glad for at jeg er i gang med trening og at jeg ikke begynte på egen hånd. Jeg sitter mye på kontor og merker at både kroppsholdning og kilo går i gal retning. I tillegg merker jeg stadig oftere småproblemer med både rygg og skuldre. Da Fresh Fitness åpnet i lokalene under oss på Lambertseter, tenkte jeg derfor at det var verdt et forsøk. Jeg var litt usikker på apparatene og valgte å benytte meg av et gunstig introduksjonstilbud med personlig trener. Det ble veldig annerledes enn jeg hadde tenkt. Første time gikk på å lære skikkelig oppvarming. Det baserer seg på å åpne opp muskulaturen i stedet for å løpe seg varm. Veldig effektivt. Deretter gikk de neste timene på terping av teknikk. Ble litt betenkt da Catharina sa jeg skulle lære å sette meg ned som en baby, men forstod etter hvert logikken. Nå begynner teknikken så smått å komme på plass og jeg «får lov» til å gå opp i belastning. Veldig gøy og inspirerende. Hadde jeg begynt på egen hånd er det stor risiko for at jeg ville overbelastet rygg, knær eller skuldre. Da hadde jeg fort gitt opp. Det å ha trener er relativt dyrt, men jeg ser på det som en langsiktig investering. Jeg velger å bestille noen timer til med Catharina, slik at jeg forhåpentligvis får inn vanen, så vil jeg prøve meg på egen hånd og kanskje få noen korrigerende timer et par ganger i måneden en periode. For meg handler ikke dette om kroppsbygging, men om kroppsholdning og helse. Catharina er veldig dyktig og jeg gir henne mine beste anbefalinger.»
– Skjalg Havåg, Daglig leder ilas as

2 svar til OMTALER

  1. Karina wilhelmine sandlie sier:

    Ville bare at du skal vite at jeg setter såååå pris på, og ser det som en ære å få lov til å trene hos deg! Den kunskapen du har om trening setter jeg og kroppen min stor pris på. Dette er et grunnlag jeg kan bruke resten av livet! Går nok aldri fra deg nå nei!😜 gleder meg stort til fortsettelsen. Du er suveren! And dont you forget it! 😉anbefales på det varmeste folkens…💪

  2. Tilbaketråkk: Trening, Helse og Velvære – Det er aldri for sent! | CATHARINA NERLAND – Styrkecoach & Personlig Trener

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s