Digge sjokoladekjeks med et hint av espresso!
Du trenger:
❤ 50 gram mørk sjokolade (jeg brukte 92% Vivani)
❤ 10-15 gram råkako
❤ 37 gram havremel
❤ 37 gram bokhvetemel
❤ 1/4 ts bakepulver
❤ 50 gram kokosblomstsukker (mer for søtere smak)
❤ 1 toppet spiseskje med kvernet kaffe (mer for en sterkere kaffesmak)
❤ 1 egg
❤ 30 gram meierismør
❤ En liten klype salt for å fremheve sjokoladesmaken
Sånn gjør du det:
1. Smelt sjokoladen i en kjele på svak varme og sett til side. 2. Bland sammen sukker og smør i en bolle for seg og tilsett så egget. Rør det hele godt sammen. 2. Bland alt det tørre i en bolle.
3. Deretter blander du det tørre og våte i en bolle med en håndvisp eller kjøkkenmaskin til det blir en glatt røre. 4. Legg røren i små klatter på et stekebrett ikledd stekepapir. Sett stekeplaten nederst i ovnen. Avslutt med å slikke slikkepotten og bollen. Røren er hinsides god! ❤
Stekes på 180 grader i ca. 12 minutter. Se an stekeovnen din.
Avkjøles på rist.
Nyt!