Veien blir til mens man går!

Hei bloggen!

Nå er det ekstremt lenge siden jeg har skrevet et litt mer personlig innlegg. Det er rett og slett fordi livet mitt har endret seg totalt i det siste!

I august startet jeg på Osteopatistudiet ved Høyskolen Kristiania, noe som har vist seg å være helt riktig valg for meg. Jeg elsker det, men det er samtidig svært krevende. Nettopp på grunn av dette valgte jeg å si opp jobben min på Sunkost, for å supplere studiet med kun PT jobben ved siden av, i starten av studiet. Jeg trengte rett og slett litt mer ro i sjelen.

Etter en liten stund fant jeg derimot ut at dette heller ikke var helt riktig for meg. Og er det en ting jeg har blitt flinkere på så er det å lytte til magefølelsen. Jeg har derfor bestemt meg for å legge personlig trener jobben på hylla for en stund også. Så fra og med januar vet jeg faktisk ikke helt hva jeg driver med ved siden av studiet. Aller helst skulle jeg mer enn gjerne kun studert, men det går nok ikke i det lange løp dessverre.

Anyways; det var skjitskummelt å ta valget om å levere både den ene og den andre oppsigelsen!, men på den annen side er jeg veldig sikker på at det var riktig valg for meg. Det skulle dog et gedigent leap of faith for å klare å ta steget. Livet var totalforandret nok fra før, kan du si. Heldigvis har jeg den innstillingen om at alt ordner seg, og at ting som er ment å skje vil skje!

14712580_10157644302730173_5650443129471418587_o

Apropo ordne seg; jeg bestod min første praktiske eksamen på Osteopatistudiet med glans på torsdagen!!!

Det har vært et hardkjør med skole helt siden oppstart og studiet er langt i fra piece of cake! Det kreves enormt mye av studentene på dette studiet. Vi skal tross alt bli Osteopater – noe som i mine øyne er en ekstremt viktig ressurs til samfunnet.
Jeg gleder meg enormt mye til tiden fremover! Kroppen er ufattelig kul og desto mer jeg lærer om den – desto mer respekt får jeg for den og dens oppgaver! Ta vare på kroppen din med andre ord. Du aner virkelig ikke hvor mye den gjør for at du skal overleve!

Nå er det bare å sette seg ned med bøkene og forberede seg til neste eksamen som er allerede 8.november!

Happy saturday! ❤

 

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Veien blir til mens man går!

  1. Susanne sier:

    Du klarer dette med glans frøken! Jeg har trua på deg! Bare tenk på alle gangene du har stolt på magen siden vi ble kjent og alle gangene det har vært helt riktig! Du nailer detta! Heier på deg:)

  2. Takk 😀 hehe, ja det begynner jo å bli noen ganger! Må bare stole på den – noe jeg gjør i dette tilfellet 🙂 Det gjelder for øvrig deg også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s