Bananlapper – et must i en travel hverdag!

Lyst på noe godt og enkelt? Jeg vet jeg har lagt ut flere versjoner av disse tidligere, men de er for gode til å glemmes og blir mer enn flittig laget her i heimen.

Lappene kan spises både til frokost, lunsj og middag – eller dessert for den saks skyld og passer godt for sensitive mager som krever det lille ekstra. Jeg tar dem ofte med på skolen, på tur eller når jeg skal ut på reise, og de passer godt både med og uten tinte bær. Om jeg skal ut på reise hender det at jeg tar med tørrvarene ferdig blandet i en pose og lager lappene der jeg er. Dette er en slager på hytta når jeg for eksempel skal ut på tur og de andre spiser «vanlig» matpakke.

Jeg bruker:
– 2 egg
– 1 banan (Ikke for umoden ei heller for moden. Jeg får magevondt hvis den befinner seg på en av sidene på skalaen. Perfekt gul med andre ord. Tror alle som kjenner meg godt vet hvor nazi jeg er på bananer.. ^^)
– Ca 10 g havregryn (fordi det er min tålegrense – om jeg vil spise mer havregryn i løpet av dagen) Kverner havregryn til havremel. Syns det gir best mel rett og slett.
– Ca 10 g rismel, hirsemel, peanøttmel eller hva det måtte være (akkurat nå bruker jeg rismel fra glutenfrie verksted)
– Ca 10 g bokhvetemel (du kan fint kverne ditt eget av bokhveteflak)
– En veldig god dæsj med kanel og kardemomme (NAM!)
– Litt vann, rismelk, eller annen vegetabilsk melk for å spe ut røren.

51138304_622697704867808_3956005182759763968_n.jpg

Slik gjør du: Pisk egg og ha oppi tørrvarene. Tilsett så most banan (moser med gaffel på old fashion way) og væske. Rør godt sammen og stek i panna med ordentlig smør (ikke margarin!)

Velbekomme og god helg! ❤

Dette innlegget ble publisert i Kostholdstips, Sunne oppskrifter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s