Liker du mørk aromatisk sjokolade? Da tipper jeg du kommer til å like disse. Ett ord; nam!
Inspirasjonen er hentet fra lyngstadernaring.no, og du finner orginaloppskriften her.
Du trenger:
❤ 80-100 gram mørk sjokolade (jeg brukte 92% Vivani)
❤ 10- 12 gram råkako
❤ 37 gram havremel
❤ 37 gram bokhvetemel
❤ 1/4 ts bakepulver
❤ 75 gram kokosblomstsukker
❤ 1 egg
❤ 30 gram meierismør
❤ En liten klype salt for å fremheve sjokoladesmaken
Sånn gjør du det:
1. Hakk opp halvparten av sjokoladen i ok-passe biter. 2. Smelt restrerende i en kjele på svak varme. 3. Bland alt det tørre i en bolle. 4. Rør sammen sukkeret og smør godt i en bolle for seg og tilsett så egget.
5. Deretter blander du det tørre og våte i en bolle med en håndvisp eller kjøkkenmaskin til det blir en glatt røre. De kalde sjokoladeplettene tilsetter du til slutt. 6. Legg røren i små klatter på et stekebrett ikledd stekepapir. Sett stekeplaten nederst i ovnen. Slikk slikkepotten og bollen. Røren er hinsides god! ❤
Stekes på 180 grader i 12 minutter. Avkjøles på rist på bakepapiret.
Nytes best når de er kjølige etter min mening, sammen med en god kopp kaffe!
Velbekomme! ❤
Naaaaaaam, Catharina 😀 Lenge siden jeg har laget disse selv nå, men ble ganske fristet av bildene dine. Ha en fin søndag ❤
De ble såå sinnsykt gode! Og enda bedre etter en natt i kjøleskapet! ❤ Mums! Takk det samme til deg! ❤