Sjokokokomuffins!!

De beste (!!) muffinsene jeg noensinne har smakt uten gluten- (korn), laktose og sukker! En must try for de som er glade i sjokolade og kokos!

Du trenger:

30 g råkakao
40 g Cocosa Extra Virgin kokosolje
100 g kokosblomstsukker
3 egg
2 ss laktosefri fløte (eller kokosmelk)
1/4 ts himalayasalt eller havsalt
1/4 ts vaniljepulver
30 g kokosmel (eller peanøttmel)
1/4 ts bakepulver

Topping av eget ønske. Cocosa chips er knallgodt (se opprinnelig oppskrift nederst på siden), men kan tenke meg at en god smørkrem – eller sjokoladekrem også egner seg ypperlig!

13115939_877029752443175_3256421862592485873_o

 

Slik gjør du det:

  • Smelt kokosoljen på svak varme og rør inn råkakaoen. Sett til side og la det avkjøle seg.
  • Visp sammen kokosblomstsukker og egg i egen bolle
  • Tilsett fløte eller kokosmelk, salt og vanilje
  • Visp røren inn sammen med smeltet kokosolje og råkakao
  • Sikt melet og bakepulveret og rør det hele sammen til en jevn røre.

Fyll muffinsformer (jeg fikk cirka 9 stykker). Stek på cirka 180 grader i 14-15 minutter. Se an din stekeovn. Min krevde lavere temperatur og kortere steketid enn hva det stod i oppskriften.

Oppskriften er hentet fra soma.no og den finner du her.

Velbekomme og nyt! ❤ 

Dette innlegget ble publisert i Kostholdstips, Sunne oppskrifter og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s