Jeg har testet «ferdigbunn» til pizza!

Konklusjon; digg og enkel!

Glutenfri, økologisk, veldig enkel å tilberede og ikke så altfor dyr (45,- på Sunkost)! Ikke nok med det, men den smakte som vanlig pizza, var mettende OG jeg fikk ikke vondt i magen av den i etterkant. Denne skal defintivt nytes igjen!

13603484_906753882804095_7287460891147730176_o

Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen på 225 grader.

Hell melblandingen i en bakebolle, tilsett 2 ss nøytral olje (jeg brukte raps) og 2 1/2 dl vann. Deretter rører du dette godt sammen.

Jeg har ingen bakemaskin så jeg brukte den gode gammeldagse måten; jeg knadde deigen med hendene. Når dette er gjort og deigen er godt knadd strør du litt glutenfritt mel (jeg brukte bokhvetemel, men du kan også bruke glutenfritt havremel, teffmel, mm.) over og legger den på en bakeplate ikledd bakepapir. Trykk deigen litt utover, før du bruker en kjevle eller lignende + plastfolie til å kjevle deigen godt utover bakeplaten. Jeg brukte en kaffekopp. Man tager det man haver. Plastfolien bruker du for at deigen ikke skal feste seg til kjevlen, kaffekoppen eller det som er.

Når dette er gjort forsterker du bunnen i cirka 10 minutter nederst i ovnen, mens du tilbereder det du skal ha på pizzaen. Vi hadde tomatsaus på bunnen. Kalkunkjøttdeig stekt med masse deilig krydder og hakkede tomater. Hakket paprika på toppen sammen med frisk ananas og selvfølgelig Mozarella ost. Etterstekte bunnen med fyllet i cirka 15 minutter.

Veldig enkelt, veldig godt og en fin pizzabunn for både sensitive og robuste mager!

Lag og nyt ❤

Dette innlegget ble publisert i Generelt, Kostholdstips, Sunne oppskrifter og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s