Ovnstekt og utrolig saftig kotelett

Veldig godt, mørt og saftig!
En middagsrett som lager seg selv.

Du trenger: 

  • Koteletter (med eller uten bein)
  • Salt og pepper
  • Meierismør eller kokosolje til steking
  • Vann

Serveres med masse deilig salat og eventuelt noe søtpotet, quinoa eller lignende ved siden av.

12485929_805853246227493_1025490423272786605_o

Lages på følgende måte:

Stek kotelettene på hver side – krydre med salt og pepper. Legg kotelettene i en ildfast
form og hell litt vann i stekepannen. Rør vannet inn med det som er i stekepannen og hell deretter over kotelettene i formen – tilsett gjerne noen klatter meierismør i formen før den settes i stekeovnen. Stek på 200 grader i 1 1/2 – 2 timer. Pass på at vannet ikke damper bort underveis i steketiden og vann kotelettene litt underveis med væsken som er i formen for å sørge for at kjøttet holder seg saftig.

Jeg skal love at disse ikke smaker som kotelettene du har fått servert etter at de har blitt stekt i panna og blitt kjempe seige!

Kotelettene blir helt sinnsykt møre og smaker himmelsk sammen med masse god og næringsrik salat og frukt av eget ønske!

Velbekomme! 

Dette innlegget ble publisert i Treningstips. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s