Ovnsbakt kyllinglår med tomater og basilikum

Snaddermat på sitt beste (og enkleste) !!

Du trenger: 

  • Lårben av kylling (ikke kyllingfilet)
  • 1 boks hakkede tomater (gjerne økologisk)
  • 1 potte med frisk basilikum
  • Meierismør eller kokosolje til steking
  • Salt, pepper og ønsket krydder. Jeg bruker chili explosion.
  • Salat, ruccola, spinat
  • Tomat, agurk, paprika
  • Ananas eller honningmelon for å pimpe opp litt
  • Quinoa, søtpotet eller råris som karbohydratkilde (kan sløyfes)

    13072682_867806716698812_6059859085373239099_o

Lages på følgende måte: 

– Stek kyllingen godt på begge sider med ønsket krydder – legg den så i en ildfast form.
– Hell hakkede tomater (eller friske tomater) i stekepannen og tilsett hakket basilikum – kok opp i noen minutter
– Hell tomatene og basilikumen over kyllingen
– Sett formen inn i ovnen og ovnsbak på 20-30 minutter / 200 grader

Server med en skikkelig god salatblanding av eget ønske med en ekstra næringsrik karbohydratkilde hvis ønskelig.

Voliá!

 

Dette innlegget ble publisert i Kostholdstips, Sunne oppskrifter, Treningstips og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s