Komfortsonen – lar du deg stoppe?

Vi har alle hatt episoder en eller flere ganger i livet hvor vi har visst hva vi har måttet gjøre eller hatt ting vi har ønsket å gjøre, men hvor redselen for å tre ut av komfortsonen har hindret oss. Dette er fullstendig normalt og ingenting å skamme seg over. På den annen side så kan vi gå glipp av tonner med muligheter – som i og for seg er ganske dumt – syns du ikke?

Vi mennesker trives veldig godt innenfor vår egen komfortsone. Hvilken størrelse det er på denne sonen og hva som befinner seg innenfor den er derimot veldig varierende fra person til person. Enkelte mennesker evner å utvide sonen og tre ut av den og dermed utvikle seg selv i stor grad. Og det er nettopp det jeg ønsker å utfordre DEG til å gjøre!

11949375_10156001542915173_1100872159426768601_n

Du kan oppleve så utrolig mye fantastisk hvis du bare tørr. For hva er vel det verste som kan skje? At du går litt på trynet? Jammen hva så? Da er det bare å reise seg opp igjen og prøve på nytt. For det er ingenting som sier at du ikke får flere sjanser. Kanskje neste utfall blir enda bedre enn det første? Du vet aldri – og det er det som er så bra! For hva er vell det beste som kan skje? At det går enda bedre enn forventet og at du opplever noe du kun drømte om – før du prøvde! Og hvor bra er ikke det? Ganske så awesome spør du meg! Det er hvert fall slike hendelser som virkelig får meg til å bli litt ekstra forelsket i livet ❤ For livet er rett og slett bra – og du lever bare en gang!

Ta derfor små steg og utfordre deg selv litt og litt – etter hvert så vil ting gå så utrolig mye lettere! Samtidig som du gjør dette så kan det hjelpe å skape og visualisere et positivt utfall hvor ting går bra! I de aller fleste tilfeller så gjør det faktisk det. Tro det eller ei.

Gjør som Nike – Just Do it!

God helg! ❤

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s