Bananpannekakelapper

Det er ingen overraskelse at jeg elsker pannekaker og forleden dag testet jeg sesammel i røren, fremfor kakemiksen som er blitt brukt tidligere. Årsaken til dette er at jeg ønsker å utelate sukralose og annen kunstig søtning i maten jeg får i meg. Unntaket er dog Questbars som er søtet med stevia og noe sukrin. Holder meg derimot borte fra de med sukralose, da kroppen min og dette kunstige søtstoffet er en dårlig kombo!

Oppskriften på lappene ser dere under; 

2 egg
1-2 ts kokosblomstsukker
ca. 15 gram sesammel
ca. 20 gram bakepro (proteinpulver som tåler høy varme)
1/2 moden banan
1 liten slump mandelmelk (pass på hvilken dere velger. Det er mye rart i enkelte produkter)

FullSizeRender

Fremgangsmåten er som ved alle andre pannekaker;

Pisk egg og kokosblomstsukker luftig med en visp. Ha deretter oppi tørrvarene og rør sammen. Etter at dette er pisket sammen til en fin røre tilsettes most banan og litt mandelmelk for riktig konsistens på røra. Unngå for rennende røre – da blir det bare styr når du skal steke. Jeg bruker som regel å lage pannekakelapper da jeg syns disse er enklere å snu i panna.

Pannekakene bla knallgode og skal helt klart testes ut med rørte blåbær og baconbiter i nærmeste fremtid!

God Påske ❤

Dette innlegget ble publisert i Kostholdstips og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s