En tidlig «30-årskrise»

Etter nyttår har jeg hatt et enormt stort behov for å utvide horisonten, finne på nye ting, ta tid til meg selv, forsvinne litt og rett og slett bare være Catharina. De siste årene har gått i ett og det har vært mye skole, jobb og for å ikke snakke om alle ballene som har vært i lufta på en gang. Seks jobber på en og samme tid er vel det meste jeg har hatt + studier. En smule slitsomt om jeg skal være helt ærlig. «Mye vil ha mer» og utålmodighet er to faktorer som spiller inn og som har styrt min hverdag. Jeg er en ganske rastløs person som går raskt lei det jeg driver med, til min mer eller mindre store fortvilelse.

I tillegg til det som er beskrevet over har jeg følt at jeg har måttet ta avstand fra sosiale medier som hjemmesiden, instagram, facebook og lignende en lengre periode nå. Jeg har blitt utrolig sliten av all PR og PR-kåte aktører, slankehysterier, den ene dietten etter den andre, hva som er rett og galt, sunnhet og så videre. Jeg har hatt et enormt behov for å bare være meg selv uten alt dette hysteriet – noe som ikke er bare bare når du jobber innenfor den sektoren jeg befinner meg. Kiting, fjellet, nye og gamle bekjentskaper har vært min redning i det siste, og jeg har så og si slått av alle varsler som har med sosiale medier å gjøre. Instagramkontoen logget jeg ut av for en ukes tid siden, og appen er faktisk slettet fra mobiltelefonen. Litt rart er det når du har brukt mediet i godt over 2 år, men samtidig veldig godt. Jeg har et mindre behov for å eksponere livet mitt til alle og enhver, og jeg har enda mindre behov for å se rippede mager og dagens lunsj pent dandert. Til tross for at eksponering og markedsføring av seg selv er noe du «bør» gjøre i bransjen hvor jeg befinner meg, føles det ironisk nok veldig bra å få ting litt på avstand.

1959461_10155293870545173_3840488381194977777_n

Det er lett å la seg rive med og ikke minst bli påvirket i en retning man ikke ønsker å bevege seg med dagens tilgang til det ene og det andre. Kall det gjerne 30-årskrisa, men jeg ønsker å stå sterkere i meg selv og bli en bedre utgave av Catharina. Slik kan jeg hjelpe andre med å nå sine mål på langsikt. For misforstå meg rett; jeg ønsker å jobbe i sektoren hvor jeg befinner meg. Jeg trenger bare en liten pause til å «finne meg sjæl» og roen i livet. Jeg er heller ikke redd for å bli 30 år, men jeg er redd for at livet fortsetter i rasende fart uten at jeg får gjort noe som helst annet enn å jobbe, følge med på dietter og se den ene blodåra etter den andre. Jeg ønsker å leve her og nå og ha et balansert forhold til livet. Jeg vil fokusere på de tingene som er viktige for meg; nemlig menneskene rundt meg, forskjellige aktiviter, trening, en god helse og livet generelt. Går ting slik jeg ønsker har jeg også en veldig spennende tid i møte når høsten melder sin ankomst.

Et viktig hjelpemiddel for å kunne utvikle meg slik jeg vil er tiden jeg tilbringer hos min coach om dagen. Disse timene handler ikke om trening, men om meg som person. Jeg blir kjent med meg selv på en helt annen måte og skal forsøke å finne ut av hvorfor jeg er som jeg er og tar de valgene jeg gjør. Disse timene skal rett og slett hjelpe meg med å stå sterkere i meg selv og føre til at jeg tar valg som gjør at jeg lever det livet jeg vil leve og kan stå inne for. Utrolig interessant, og noe jeg anbefaler alle og enhver. De aller fleste trenger noen som kan hjelpe på denne måten, og alle har som regel noen «issues» som kan og kanskje bør jobbes med(?) Jeg er hvert fall veldig fornøyd hittil og føler jeg er på riktig vei!

Anyways; dette var en liten tur innom hjemmesiden for å forklare litt hvorfor ting er som det er om dagen, og hvorfor jeg ikke gir så mye lyd fra meg som jeg har gjort tidligere. Utover det ønsker jeg alle en riktig god dag og oppfordrer alle til å nyte den fine tiden vi har foran oss; nemlig våren! ❤

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til En tidlig «30-årskrise»

 1. astrid sier:

  Kjenner meg godt igjen i det du beskriver her, hvilken type coach har du gått til? og hvor finner jeg info om slikt?
  Stå på videre! 🙂

  • Jeg går til en coach som har tatt utdannelse ved Erickson Coaching; http://www.erickson.no/ Jeg kjente vedkommende noe fra før av, så det ble en enkel sak for min del. Jeg ville googlet litt og lest litt omtaler hvis jeg var deg! 🙂 Utrolig slitsom å ha det slik, men det finnes heldigvis løsninger på «problemet», selv om det er vanskelig.

   Takk det samme og lykke til!

 2. tonje sier:

  Føler jeg kun trenger å kommentere: «<3" – så vet du nok alt jeg legger i det! Du er fantastisk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s