Aktivitet og glede!

Du må ikke inn på et treningsstudio for å være aktiv og trene!

Mange tror nettopp dette, og at det er nødt til å være innblandet noen saltimer eller vekter for at en økt skal kunne kalles en fullverdig treningsøkt. Dette er derimot ikke helt korrekt, etter min mening. Alt av aktivitet burde kalles trening. Ok – det er kanskje ikke like høy intensitet når det gjelder ulike aktiviter, men det er i det minste bevegelse innblandet. Det viktigste er at man rører på seg og gjør noe en liker.

Ta gårsdagen som et eksempel. Jeg tilbragte Valentine med en utrolig god kamerat i Norefjell. Vi stod på brett/ski i fire timer non-stop. Føret var fantastisk og det var bare å cruise nedover bakken. Denne dagen gav meg helt enormt med glede! Endorfiner og lykkerus er fremdeles på plass, og jeg tror jeg med hånden på hjertet kan si at; gårsdagens dag i bakken er den beste noensinne! Aldri har jeg ledd så mye på en dag. Fantastisk!

1604482_10155245022240173_5198167205054091079_n

Gjør deg selv en tjeneste; ikke kompliser allting. Hvis du ønsker å bruke dagen på en skitur i marka – kom deg ut! Hvis du ønsker å kose deg i bakken – kjør på! Liker du ikke den slags aktiviteter så finn noe du trives med, og husk at; litt er faktisk bedre enn ingenting!

Ha en flott søndag! ❤

Dette innlegget ble publisert i Treningstips og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s