Ett steg tilbake, men samtidig to frem?

Tror jeg er blitt kjent for å gjøre det som ikke forventes de siste to årene. Mang en gang har jeg tatt beslutninger som ikke lever opp til «forventningene». Både mine egne og andres. Mange syns kanskje også jeg er helt på viddene når jeg velger å gjøre det jeg gjør – nemlig følge magefølelsen.

Den har på den annen side stemt så utrolig mange ganger, så det er egentlig ikke noe vits å gjøre noe annet. Den sier ganske klart i fra hvis jeg er i ferd med å gjøre noe som ikke er bra for meg, og gårsdagen (siste uken) er ikke noe unntak. Jeg har nemlig kjent på følelsen en ukes tid, men har vært usikker på om det var frykten for det ukjente eller magefølelsen som snakket. I går besluttet jeg derimot, etter mye om og men og noen samtaler, å takke nei til stillingen som personlig trener hos Muskelklinikken for å fortsette for meg selv!

IMG_2235

Årsaken til dette er rett og slett fordi det føltes feil. Magefølelsen stemte ikke, og noen mener sikkert jeg er klin kokos som lar en slik mulighet gå fra meg, mens jeg personlig egentlig er veldig glad for valget jeg har tatt. Det føles riktig å bli på gymmet til Eirik per dags dato og jeg gleder meg til å fortsette å coache der. Utstyret er fantastisk å jobbe med, noe som er svært viktig for meg – både når det gjelder coaching av andre og egentrening. I tillegg til dette er de som trener og jobber der veldig hyggelige og flinke – and thats enough for me!

For min del så har jeg tatt ett steg tilbake, men allikevel to steg frem. Jeg velger å tro at jeg blir sterkere av slike avgjørelser, for de er absolutt ikke enkle å ta. Misforstå meg rett; det er en grunn til at jeg har tatt en rekke runder med meg selv, familie og venner. Det er ikke alltid like lett å stole på seg selv og være ærlig, men følelsen en sitter igjen med i etterkant av en viktig avgjørelse er mer enn verdt å få med seg. Selv om det er fryktelig skummelt der og da – hør på deg selv og din egen intuisjon. Den stemmer som regel veldig bra!

I februar har jeg noe mer kapasitet til å ta i mot nye, så ta kontakt med meg hvis det er av interesse! Min lidenskap er å hjelpe mennesker med korrekt teknikk i styrketrening, sørge for en balansert tilnærming til kosthold, samt coaching om livet generelt. Gruppetrening vil også bli startet opp i nærmeste fremtid, så hvis du er nysgjerrig på dette, så hør av deg. Hva jeg tilbyr og hvor jeg holder til finner du her – oppdatert med både adresse og kart slik at det skal bli enklere å finne frem.

I dag bærer det avgårde til Hemsedal med herlige mennesker, og jeg ønsker med dette; alle en riktig god helg! ❤

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s