Søndagsrabbel!

I går var det tilbake på treningssentere igjen etter 4 dager med hvile. Det har vært deilig med noen fridager, men det var ok å være tilbake også!

Det ble trening med min kjære treningsbuddy Tiril og vi kjørte blant annet markløft og diverse andre beinøvelser som ett-bens mark, goblet squats og lignende. Vi liker å avslutte økten med litt lek og morro så helt til slutt ble det kasting av medisinball, hoppetau, klatring i «apeburet» + mountain climbers. Grepsstyrken har virkelig kommet seg i det siste – og det er morro!

bilde 1

Etter min mening er det viktig at treningen er lystbetont, spesielt nå som vi er i en mørkeperiode. Ting går litt tregere nå enn på våren og sommeren så det å skape glede omkring treningen er gull verdt! Da blir det også desto enklere å bevege seg ut av døren igjen til neste treningsøkt. Hvis alt hele tiden blir en må-ting er det ikke alltid like gøy eller fristende å fullføre. Kjenner man derimot på den økte gleden og endorfinene som dukker opp i forbindelse med en treningsøkt blir alt så mye enklere!

I dag startet dagen med regn og blåst og jeg merker at det gjør sitt med humøret. Jeg har en tendens til å være litt værsjuk ^^ Det at den fine snøen er vasket bort er heller ikke så veldig oppmuntrende. Nå titter derimot solen frem bak skyene og det ble brått litt mer «fristende» å utføre litt husarbeid før jeg vender nesa ned mot sentrum for å knipse noen bilder til fremtidige artikler. Det er lek og morro som står på agendaen, samt mobilisering og egenmassasje. Det blir bra!

bilde 2 (4)

Utover det så ønsker jeg alle en strålende søndag – nyt den og gjør det beste ut av dagen! ❤

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s