Intuisjon – følg den!

Har du noen gang fått en følelse av at det er et eller annet du skal, men du vet ikke hva? Det har jeg, og min er svært sterk om dagen. Det er et eller annet jeg skal, men jeg aner virkelig ikke hva det kan være. Eller.. Jeg har jo en liten formening, men jeg har ikke helt funnet ut hvordan jeg skal komme meg dit. Det er enkelte ting som skal avsluttes, samtidig som det vil dukke opp noe nytt pga valg jeg kommer til å ta.

Hodet kverner som bare det om dagen og jeg er i en periode som kan omtales som en mellomfase av noe slag. Jeg kan ikke helt sette ord på det, men har i noen uker nå hatt en spesiell følelse og sett på november, desember og januar som en mellomperiode før det skal skje noe. Jeg er litt mellom barken og veden om dagen og usikker på en rekke ting. Jeg har en veldig urolig sjel og jeg føler langt i fra at jeg har landet – kan du si. I og med at jeg er en typisk vekt; både utålmodig, rastløs og ubesluttsom kan det bli litt for mye av det gode til tider.

Jeg har dog tatt noen beslutninger i det siste som føles bra, så det gjelder vel egentlig bare å ta en dag av gangen og nøste opp nøstet hyssing for hyssing. Jeg tror at ting kommer til å løse seg og at jeg kommer godt ut av det. Jeg er bare nødt til å følge magefølelsen og lytte til den. Steve Jobs sa en gang; «Have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become.», og han hadde veldig rett!

10363225_10154215931705173_6970645025072972814_n

Et litt kryptisk innlegg, men følg magefølelsen, ta valg som gir deg det livet du ønsker og don`t settle for less! Du fortjener bedre!

God lørdag til dere alle ❤

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s