Coaching, kosthold og Styrkecoach sertifisering!

Nå har jeg testet nytt kosthold med Steve Maxwell i en uke pluss minus. Det er mye likt, men samtidig mange forandringer fra mitt tidligere kosthold. «Heldig» som jeg er har jeg testet mange ulike typer kostholdsvarianter og blir raskt vandt til endringer. Dessuten er jeg åpen for å teste nye ting – spesielt hvis jeg kan sitte igjen med en friskere, sterkere og smalere kropp!

Sistnevnte er dog en bonus, og ikke noe jeg forsøker å fokusere på, men det er absolutt ingen ulempe, så lenge kropp og hode har det bra. Jeg lå, for noen år tilbake, på et relativt stort kaloriunderskudd og er på grunn av dette redd for å spise for lite. Jeg husker veldig godt hva som skjedde og ønsker overhodet ikke å havne der igjen. Takk til mine venner som til tider kan virke litt overbeskyttende – jeg setter stor pris på det :*

Uansett – jeg jobber fremdeles med noen endringer vedrørende kostholdet, men kaffen er tilbake – dersom jeg holder meg til en kaffekopp – og det er helt ok! Så lenge jeg får morgenkaffen min er jeg mer enn lykkelig, og kan derfor «ofre» noen andre småting.

bilde

Når det gjelder maten så spiser jeg kun 3 måltider per dag, noe som tilsier at jeg er på en liten faste fra kveld til morgen, da jeg vanligvis spiser frokost rundt 09.30/10.00 og middag rundt 18.30/19.30. Det fungerer helt greit, og går overraskende bra! Jeg sover faktisk bedre, og det blir mindre matlaging slik sett. Mindre styr = Bra, i mine øyne! Frokosten min inneholder hovedsakelig frukt, bær og noe kokosmelk. Lunsjen består av en karbohydratkilde sammen med mye grønnsaker, mens mitt siste måltid inneholder proteiner (en proteinkilde) og grønnsaker. Mye av ideen bak dette er å skille proteiner og karbohydrater, og det blir spennende å se fremover hvordan kroppen responderer.

Fikk treningsprogrammet fra Steve forleden, og starter med det på mandag! Det blir utrolig spennende å se utvikling i styrke, energi, kondisjon og alt treningen vil innebære. Det er meget enkelt og skal følges i 6 uker i første omgang, med rapportering av det ene og det andre. Han er en nøye og bestemt mann, og enn så lenge så sitter jeg igjen med et positivt inntrykk!

Sist, men ikke minst så har jeg en utrolig gledelig nyhet og det er at jeg ble sertifisert som Styrkecoach gjennom Eirik Sandvik i dag!! 😀 Hurra!!

Opplevelsen var veldig lærerik, ut av komfortsonen, og jeg har lært enormt mye av denne utrolig dyktige mannen de siste årene! Hvis du ikke vet hvem han er, så finner du det ut her, og han anbefales helt klart på det sterkeste!

Ha en fantastisk tirsdagskveld! 🙂

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s