Online Coaching med Steve Maxwell

I går fikk jeg endelig innlevert screening, svar på spørsmål, bilder, mål og lignende til Steve Maxwell. Det var litt forarbeid som skulle til for å si det sånn! Mannen er nøye og det er et godt tegn. Jeg er fremdeles ikke ferdig og på tirsdag skal jeg utføre en fysisk test som han skal bedømme formen min ut i fra. Det kan bli spennende. Den eneste øvelsen jeg virkelig gruer meg til er hockeysquats over tid. Regner med at de aller fleste kjenner igjen denne øvelsen fra ungdomsskolegymmen! ^^

Min første reaksjon når jeg mottok mail tilbake i går var: Oi.. Dette kan bli spennende!

Årsaken til dette oiet var at jeg virkelig blir nødt til å omstille hodet og begynne å tenke annerledes. Noe er noenlunde likt det jeg gjør i dag, men det er ganske mye jeg må endre når det gjelder kostholdet mitt. Mannen har på den annen side jobbet med dette i veldig mange år, og har tonner med erfaring. Jeg velger derfor å stole på han og gir dette 6-8 uker, som han sa. Hvis han kan gjøre meg frisk (ja jeg har fått tilbake noen symtpomer på Ulceriøs i det siste), sterkere og smalere – da sier jeg kjør på – for snakk om kinderegg!

Nå sitter jeg her med min siste kaffekopp for en stund, og sier takk og farvel (mentalt) til min lille mørke sjokoladebit som jeg spiser i ny og ne. For det er vel disse to jeg kommer til å savne mest tror jeg. På den annen side så skal jeg spise masse salat, grønnsaker og noe frukt, som jeg for øvrig elsker!

e7aa179812b8978caa94cbfb85db22ac

Jeg kommer helt klart til å oppdatere hjemmesiden med erfaringer fra Online Coachingen, formen og lignende fremover – så følg med for oppdateringer! Steve er veldig opptatt av en god helse, økologisk mat, tilstrekkelig med søvn og minimalt med stress så jeg har virkelig troen på dette. Det er få (eller ingen) som har fått meg til å trives med et opplegg over tid, så det blir veldig spennende å se hvordan dette utvikler seg. Han har helt klart tatt hensyn til Ulceriøsen, og det er for meg veldig betryggende.

Jeg gleder meg til tiden fremover, og ønsker alle en strålende mandag!

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s