O`glede!

Sola gjør virkelig noe med humøret om dagen!

Etter en rekke relativt kalde «sommerdager» har det endelig blitt litt varmt i luften igjen. Deilig! Grunnet det herlige været og at min søster Emily skal avgårde til New Zealand allerede i morgen(!) ble det en tur til kjære Tømmeråsen i går. Både mamma og hund ble med, og det ble en kjempefin tur, bortsett fra et par(!!) relativt irriterende feite klegg på vei ned..

I tradisjontro var jeg nødt til å gjøre noe sprøtt på toppen, så denne gangen ble det squat to stand som ble utført, se bilde under. Dette er for øvrig en kjempeøvelse, og kan utføres både i forbindelse med oppvarming eller underveis i treningsøkten.

bilde (6)

Dagen i dag har også blitt fylt med aktivitet; morgentur med ei venninne før frokost, og en overkroppsøkt med mye rygg. Elsker at jeg virkelig har fått treningslysten tilbake, og jeg «nyter» hver eneste økt.

Gruppetreningen i dag var bare helt magisk!

Takk til jentene som var med 😀 Det var en utrolig god stemning, mye giv og treningsglede! Det var en sann fryd å ha dere med i dag, og jeg gleder meg allerede til søndagen. Vi trener helkropp i juli, og det er mye fokus på å bruke hele kroppen. Vi hadde eksempelvis med push ups, chins, militærpress, prowler, hengende beinhev, etc., i dag, og jentene kicket ass!

Under er det et lite bildedryss fra dagens økt; Enjoy!

bilde 1 (2) bilde 1 (1) bilde 2 (1) bilde 3 (1)

bilde 4

 

Dette innlegget ble publisert i Generelt, Treningstips og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s