Det er så utrolig mye mer..

I går publiserte jeg et innlegg om min utvikling over de siste 10 årene. Jeg la ut et bilde av meg selv fra da jeg var 16 år gammel, som jeg aldri har turt å vise til en levende sjel tidligere. Det var slik jeg så ut da, og det er vel mer eller mindre et meget uheldig bilde, spør du meg. Bildet ble faktisk tatt på fest hos ei venninne og det var på den tiden jeg festet hver eneste helg, gjerne fredag og lørdag. Kroppen var i lite aktivitet bortsett fra rideturer i ny og ne, samt noen skogturer. Noen form for idrett drev jeg ikke med. Jeg fikk påvist sykdommen Ulceriøs Collit ca. ett år etter, og en kan vel si at kroppen min ikke var helt i balanse. Ulceriøs er en autoimmun sykdom. Det vil si at kroppen er overarbeidet og begynner å angripe og jobbe mot seg selv. Jeg spiste produkter jeg ikke tålte, utsatte kroppen for alkohol, søtsaker og røyk. En meget dårlig kombo spør du meg, men jeg visste jo ikke bedre og levde livet til det fulle.

Hadde det ikke vært for disse utskeielsene, erfaringene, at jeg fikk sykdommen, o.l, så hadde jeg aldri vært den jeg er den dag i dag. Jeg har vokst på det, og en kan se på det som hell i uhell. Det en derfor bør huske på når en tar en nærmere titt på et så «langt» tidsperspektiv er at det er ekstremt viktig å faktisk nyte reisen en legger ut på. Det er snakk om utvikling over tid, ikke noe som skjer ved hjelp av et knips.

original

Altfor mange stresser og er utålmodige, meg inkludert. Hastverk er lastverk er det noe som heter, og det må jeg si meg veldig enig i. Vi må lære oss å nyte reisen, se gleden ved enhver forandring, og ikke minst bli flinkere til å se tilbake på de endringene vi har gått igjennom. Fortiden har en tendens til å havne i glemmeboken, og en ser kanskje ikke alt en har vært igjennom med første øyekast. Det handler om så altfor mye mer enn å få den kroppen en ønsker seg. Det er oppturer, nedturer, hardt arbeid, glede, flere steg tilbake, hindringer, etc., og ting tar definitivt tid!

Livet er en eneste stor utvikling, og om jeg ikke tar helt feil kommer vi mennesker alltid til å ønske noe bedre. Vi blir med andre ord aldri fornøyde, og vil alltid strebe etter noe mer og bedre, uansett hvor langt enn har nådd. «Mye vil ha mer», og det er derfor viktig å se saker og ting i et større perspektiv i ny og ne.

Ønsker deg og dine en flott torsdag!  🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s