Gaustatoppen – søndagens bragd!

Til tross for en værmelding som viste overskyet og 9 m/s med vind, bestemte jeg og min kjære paps oss for å dra til Gaustatoppen og bestige fjellet i går (søndag). Kjøreturen er relativt lang (litt over 2 timer) og jeg var meeget sliten i kroppen etter tre dager med heavy styrkeøkter, da spesielt beinøkten dagen før. Jeg visste det kom til å bli tungt, men sant skal sies, jeg hadde pittelitt lyst til å gi opp et par ganger oppover fjellet!

Til tross for sliten kropp, motvind og snø enkelte steder klarte vi likevel å komme oss opp fjellet på 1 og 1/2 time. Må si jeg er ganske fornøyd med gårsdagens innsats og tid, i og med at jeg brukte 1 time og 25 min opp sist i strålende solskinn!

Det blåste latterlig kaldt på toppen, men utsikten var like fantastisk som jeg husket den, og høydeskrekken slo inn et par ganger for mye. Jeg har enda ikke klart å komme meg ut på tuppen, men alt til sin tid, og det var ikke tid for dette denne gang heller, til min fars store skuffelse (?)

Under er tre bilder fra turen. Som dere kan se er to av bildene tatt midt på plattingen, grunnet min skrekk for å gå mot kanten ^^

bilde-4 bilde-3 bilde-5

Ønsker alle en flott mandag!

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s