Helg, kurs & gruppetrening

Endelig er fredagen her!

Min helg er fullstappet med planer, og jeg rekker nok ikke å legge meg ned på sofaen og slappe av før søndag kveld, men tror det blir en meget bra helg til tross for det!

Dagen i dag starter med Hypertrofi kurs med Børge Fagerli i regi av AFPT kl 17:00-21:00, og jeg gleder meg til å fylle på med mer kunnskap 🙂 Hypertrofi er for øvrig muskelbygging og et meget dagsaktuelt tema for veldig mange, både når det gjelder kvinner og menn. Vi skal ha foredrag og teori i dag, mens i morgen så braker det løs med praksis fra kl 10:00-18:00. Jeg er veldig spent på hvordan morgendagen blir lagt opp, og hvor mange vi blir.

Bootybuilding

På søndagen blir det først en skikkelig heavy beinøkt med Strengths Deluxe jentene på Bootybuilding gymmet, noe jeg gleder meg veldig til. Vi kjører, som nevnt tidligere, et 2-splitt program som går over 4 uker, og bein er desidert den økten hvor jentene virkelig får pushet seg selv! Etter denne gruppen er det satt opp en bootcamp i regi av meg, hvor det er en rekke jenter som har meldt seg på som skal få pushet seg skikkelig. Det blir veldig gøy, og det blir morsomt å pushe noen «nye» jenter på gymmet!

Oppi alt dette skal jeg selvfølgelig trene selv i dag og søndag!

Ønsker alle en strålende helg! 🙂

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s