Ny uke, ny dag & nye muligheter <3

I dag startet dagen med en PT-kunde på Fresh & nå sitter jeg hjemme med en god kopp kaffe, fyr i peisen og jobber litt med PT-timer som jeg skal ha senere i uken 🙂 Jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg er blitt veldig glad i min kjære hjemmeside – så jeg måtte jo selvfølgelig klikke meg inn her og legge inn et lite innlegg en mandagsmorgen 🙂

Det er stadig flere kunder som har mål jeg ikke er så godt kjent med fra før av, noe som krever litt reasarch og litt ekstra innsats. Jeg lærer veldig mye av det, og utvider stadig min kunnskapskurve, så i det store og det hele er det veldig interessant. Ting forandrer seg hele tiden, og en kan aldri bli 100 % utlært. Spesielt ikke når det gjelder trening og kosthold. Det er det som gjør jobben og livsstilen min så enormt interessant. Ingen dager er like, og jeg er hele tiden nødt til å søke ny kunnskap for å utvikle meg, og for å kunne hjelpe mine kunder på best mulig måte 🙂 Jeg er en perfeksjonist og har et utrolig høyt konkurranseinnstinkt, så for min egen del ønsker jeg å bli den beste jeg kan bli på mitt område.

Anyways – over til dagens heading. Jeg håper du hadde en fin helg, og at det ble litt ekstra kos i går(?) ettersom det var farsdag og det hele. Det er for mange tungt å starte mandagen med jobb og diverse gjøremål. Det blir ofte enda enklere å skyve trening og en sunn livsstil til siden – og si at en tar det dagen etter i stedet. MEN hvorfor skal du utsette noe til dagen etter – når det er så enkelt å gjøre det i dag? Det er kun deg selv det går utover – så hvorfor ikke gjøre noen små grep og komme inn i en god rytme slik at du kan oppleve mestringsfølelse og være stolt av deg selv? Det krever litt ekstra innsats, og at du kanskje står opp en time tidligere – men til syvende og sist så er det vel egentlig verdt det?

Motivation_Habit_HDIGF1

Antakeligvis hadde du fått en fin flyt i løpet av uken som var, men dabbet litt av når helgen kom igjen. Helgen forbindes hvert fall for mange med fri fra jobb og litt ekstra god mat (pluss litt søtsaker?). «Problemet» er at dette er noe som skjer for mange uke etter uke, og at en mister litt av den fremgangen en gjerne skulle ønske en hadde i forbindelse med trening og kosthold. Helgen kommer uavhengig av om vi liker det eller ei, og det er derfor vår oppgave å vedlikeholde det arbeidet vi har gjort tidligere. Viljestyrken settes på prøve og det er din jobb å trene den! Som jeg har skrevet i et tidligere innlegg så kan en anse viljestyrken som en muskel – en muskel som stadig trenger trening! Begynn å trene viljestyrken i dag og du skal se at ting går lettere etter hvert 🙂 Hvorfor utsette noe til i morgen – når du kan gjøre det i dag?

Derfor – Finn tak i motivasjonen & kom deg på trening eller bytt ut fast food med et godt og næringsrikt måltid! Vi har nok av tid til å skeie ut og sitte i sofaen – gjør deg selv en tjeneste og jeg lover at du vil føle deg så utrolig mye bedre i etterkant 🙂

Jeg for min del skal fortsette å jobbe litt før jeg skal ha et par pt-timer til – før jeg avslutter kvelden med en real tung beinøkt 😀 Hurra!

Ønsker dere alle en fin mandag 🙂

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s